Egyedi Nyomtatás

Emelje ki a tömegből cégét, a saját ízlése szerint. Teljesen egyedivé tudjuk tenni termékeinket – ezzel biztosítva a szabadságot, hogy bármilyen ötlete támad, abban tudjuk támogatni.

custom print

Egyedi Nyomtatású Pavilon

Készítse el egyedi termékét és reklámozza velünk cégét. Saját grafikai csapatunk segít mindenben. Szeretne egy nyomtatott rendezvény csomagot a logózott rendezvénysátrához, pavilonjához vagy pop up sátrához, de nem tudja hogy kezdjen hozzá? 

Három típusú nyomtatási lehetőséget ajánlunk figyelmébe:

    • Hőpréses nyomtatás – Ebben az esetben egy vinyl matricára nyomtatjuk először a grafikát, majd ezt melegítjük rá az előre levarrt ponyvára. Tökéletes megoldás szövegekhez és logókhoz. Előnye, hogy olcsó és akár egy héten belül elkészül.
    • Hőszublimációs nyomtatás – Az anyagot a varrás előtt nyomtatjuk a legújabb hőszublimációs technológiával. Előnye, hogy nincs határ a színekben és a grafikában, akár fényképet is tudunk tökéletes azonossággal produkálni.
    • Szitanyomás – Költséghatékony megoldás nagy mennyiségnél, ugyanis maga a nyomatás olcsó, de az előkészítési költség magas.

Nem csak sátrak nyomtatásával foglalkozunk, hanem szinte minden termékünk elérhető egyedi grafikával. Akár zászlók, sátorfrízek, asztalhuzatok és egyéb más eszközök is nyomtathatók. Hogy többet megtudjon egyedi sátráról, lépjen kapcsolatba velünk, boldogok lennénk, ha segíthetnénk és örömmel készítjük el személyre szabott ajánlatát.

A rendezvénysátor minden része nyomtatható, legyen az akár a sátor külső vagy belső része.

Szöveg, logó vagy teljes nyomtatás digitálisan.

Grafikusaink dolgozhatnak kész anyaggal vagy akár csinálhatnak személyre szabottan is Önnek.

Minden tervet megmutatunk jóváhagyásra és csak ezután kezdünk bele a gyártásba.

Minden egyes grafika az Ön tulajdona lesz, így nem kell újra meg újra gyártatni egyet.

További információkért a nyomtatott rendezvénysátorral, pavilonnal kapcsolatban ne habozzon felkeresni minket.

A fenti összes lehetőség érvényes a teljes rendezvénysátor termékpalettánkra, a legerősebb pavilontípusunk, a Canopro Elite-től kezdve egészen a könnyűszerkezetes, masszív Canopro Lite-ig.

A gyönyörűen elkészített rendezvénysátra mellett egyéb extra kiegészítőket is tudunk Önnek nyomtatni. Legyen szó akár strandzászlóról, vagy éppen reklámtábláról a sátrára. De gyártunk asztalhuzatot is.

Hogy többet megtudjanak a sátrak egyediesítéséről, lépjenek velünk kapcsolatba és örömmel segítünk bármely kérdése esetén és elkészítjük személyre szabott árajánlatát.