Rólunk

 

Cégünk extra erős, könnyen felállítható rendezvénysátrak forgalmazásával foglalkozik. Legnagyobb hasznát a rendezvényeken, piacokon, kiállításokon, motorsport és szabadidős eseményeken veszik.

Az ideális megoldás azok számára, ahol elengedhetetlen kellék egy napellenző, ponyva, egyfajta fedezék a napsütés és egyéb időjárási körülmény ellen. Ilyen például:

Motorsport események:

Rali, Ralikrossz, Gokart, Enduro, Motokrossz és így tovább.

Rendezvények:

Találkozók, Közönségtalálkozók, Bemutatók, Piacok stb.

Sportesemények:

Futball, Rögbi, Streetball, Lóverseny, Horgászat stb.

Kiállítások:

Klubesemények, Partik.

A rendezvények mindig izgalmas események, tele lehetőségekkel. De a megfelelő látvány és fedés nélkül akár észrevétlen is maradhatsz vagy elmoshat az eső. A Surf&Turf immáron több mint 15 esztendeje dolgozik azért, hogy az ügyfelei minél látványosabban jelenhessenek meg rendezvénysátrukkal, pavilonjukkal egy-egy rendezvényen.

A megoldásainkat az ügyfeleink igényeire szabtuk, függetlenül a büdzsétől vagy éppen az iparágtól. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megtaláljuk a számodra megfelelő méretet, kinézetet vagy éppen a számodra fontos kiegészítőket. A mi rendezvénysátraink felépítésében nem fogsz csalódni, de robosztussága ellenére is könnyen felállítható és minden része egyedi dizájnnal testreszabható. Egy biztos, hogy velünk fel fogod tudni hívni magadra a figyelmet.